links

Samenwerking en Links

Fotografie is een vak apart en blijft een boeiend maar lastig onderdeel van mijn werk. Ik ben dan ook erg blij met de artistieke en professionele inbreng van beroepsfotograaf Erno Wientjens. Alle met (EW) gemarkeerde foto’s op de site, zijn door Erno geschoten tijdens fotosessies in een tijdelijke en op locatie gebouwde studio.
www.erno.nl

Eind 2016 is een plezierige en interessante samenwerking ontstaan met siersmid Kees Tuijtel. De eerste resultaten van deze samenwerking ziet u in de vier staande beelden (tweede fotoreeks vanaf boven)op de homepage. Mocht u zelf in contact willen komen met Kees, dan kunt u dit op zijn verzoek via mijn contactformulier doen.

Glaskunstenaar Steef Hendriks, is importeur en officiële vertegenwoordiger van Bullseye glass in Nederland. Mede dankzij zijn enorme technische kennis, grote collegialiteit en inspanningen om een podium te bieden aan nationale en internationale glaskunst is zijn naam een begrip in de glaskunstwereld.
www.splinter.nl

Het Nationaal Glasmuseum Leerdam vermeldt aangesloten glaskunstenaars via een link op hun site.
www.modernglas.nl

Je moet van twee kanten komen om elkaar te ontmoeten…In 2005 richt socioloog An van Dixhoorn B-in motion op vanuit de overtuiging dat alles begint met een ontmoeting met de juiste persoon. De basis van B-in motion ligt in de community-building projecten die ze in Zuid-Amerika ontwikkelde. B-in motion wil weg van betreden paden; het beste uit verschillende werelden koppelen en vernieuwing stimuleren. Het wil mensen nieuwsgierig en enthousiast maken voor een nieuwe aanpak of een gedurfde stap. De georganiseerde ontmoetingen in de stad waarbij op een verrassende en creatieve manier kennis wordt gemaakt met een markante bewoner, kunstenaar of iemand uit een ver land leveren inspiratie op en maken B-in motion tot een uniek en ijzersterk concept. Bezoek www.b-inmotion.nl en klik ook op contact en facebook voor een filmpje over een bezoek aan mijn atelier.